Klanten die uitblinken

Home / Klanten / Stern

Stern

Stern logo

Wie? Stern Groep
Wat? Documentmappen en labels
Waarom? Branded organisatie verhuurafdeling
Hoe? Custom ontworpen producten

Stern is een van de grootste automotive organisaties in Nederland. Na een promotionele actie met autotelefoonhouders legde Stern onze creatieve afdeling een probleem voor dat zich voordeed in hun verhuurafdeling. Ze zagen graag een goed georganiseerde en branded oplossing voor het bewaren van de documentatie en sleutels van huurauto’s. 

Tijdens een gezamenlijk ontwikkelingsproces zijn er drie op maat gemaakte producten ontworpen waaronder een documentatiemap op maat voor de gebruikte papieren op de afdeling met insteekhoezen en vakjes. Alle vakjes en hoesjes zijn op specifieke maten gemaakt voor de door Stern gebruikte materialen. 
Voor het organiseren van sleutels werden er twee op maat gemaakte labels ontworpen die hun inspiratie vonden bij kofferlabels.  Er is gekozen voor twee ontwerpen om zo alle modellen autosleutels goed te kunnen organiseren. Beide labels hebben een transparant venster waarachter informatie kan worden ingeschoven. Het grote label heeft ook een extra compartiment waar een sleutel veilig in kan worden opgeborgen. 

Deze drie items voor Stern zijn een uitmuntend voorbeeld waarbij een wens of probleem bij ons terecht komt waarvoor een volledig op maat gemaakte oplossing wordt geproduceerd. Door een proces waarin onze ontwikkelingsafdeling stapsgewijs samenwerkt met de klant, kunnen alle wensen tot in details worden uitgewerkt en vervuld. 

Stern project Stern project Stern project Stern project Stern project

Merken waarvoor wij werken:

Op zoek naar een marketing oplossing die uitblinkt?

START UW MARKETING PROJECT MET GOTCHA!

Vul het offerte aanvraag formulier in: